O dat Dumnezo si pandemie cu Covidu’ in anu’ asta. Si daca asta mai ii cum ii, atunci sigur ca numa alegerile ne-o lipsit ca sa sa gatie 20-20 cu binie. In urbea asta minunata avem magnifici candidati la fotoliul de #primarlagherla: unu cu scoala, altu cu viziune, altu cu sarm si alalant cu pile. Altii is irelevanti, da’ si aia is aci. Vi-i prezentam mai jos, asa cum i-o lasat sfanta natura, pa toti care se vor in fruntea primariei #lagherla in 20-20.

Unu’ cu scoala: Kasza Tamas

Kasza Tamas – independent

Kasza ii fiu’ ceasornicarului Kasza de pa strada a doua, Dumnezo’ sa-l ierte ca nu ma mai am la cine-mi duce sa-mi repare ceasu’. Candideaza independent. Zice ca politica nu ii totu, da de aia nu sa lasa de ea. 🙂 O fost consilier local o vreme in ultima legislatura, dar dupa aia o demisionat. Inca nu pricep de ce, da’ asta ii alta poveste. In 2020 candideaza la fotoliu de primar. Zice ca are atitudine, crede in valori precum familie, comunitate si implicare si se asteapta ca gherlenii sa-l aleaga. Ca sa mearga ceas orasu’. Apai domnu’ Kasza jr., stiti ca noi p-aici avem o rabla nu ceva jmen de ceas din Elvetia? Orcum, o fo simpatic rebusu, m-am caznit cu el. Koszi

Altu’ cu viziune: Carol Szasz

Carol Szasz – USR

Szasz, nume cam complicat ma – sos, shosh, zas, sas Dumnezo’ cu mila ca habar n-am – ii specialist la infrastructura si are poze pe faine pe Facebooku lui Zoli. Ma, da in realitate nu pre’ il vad sa relationeze cu electoratu. Ca no impartire de pliante in fata la Profi nu-i suficient – stii – da’ no mai bine tac? Ii de la USR si mai ii adevarat ca o pus punctu pa i si zice ce ii trebe #lagherla; exact 3 chestii ce vre sa le faca in oras: sa tomneasca drumurile, podurile si caile ferate care sa lege Gherla de Cluj. O zis ca-i trebe sa le si demonstreze fratilor nostri din Spania si Italia ca si Gherla are viitor. Amu sa si vedem cum, ca aqui no hay fructe di mare.

Altu’ cu sarm: Dragan

Ovidiu Dragan – PNL

Nenea Dragan o mai fo primar #lagherla. De data asta candideaza de la PNL. In data trecuta o fo la PD-L. Tata lumea zice ca ioi ma, da’ s-o mai facut lucruri pa vremea lui, ca o facut multe proiecte europene care s-o gatat amu’ in mandatu primarului in functie. Ma, sa pote, da io stiu ca cea mai mare realizare a lui in functia de primar o fo schimbatu nevestii. Cu alta. Amu lucruri serioase: zice ca are experienta, viziune si o si facut performanta. Sincer, nu-mi amintesc, da daca ii performanta cateva kile in minus, hai, fie, nene Dragan. Io nu stiu daca-mi doresc sa te mai vedem incotopenit in birou, facandu-mi acatiste seara sa deie Dumnezo sa vad ca mai faci cate ceva si pantru oras.

Alalant cu pile: Neselean

Ioan Neselean – PSD

Io asa ceva nu am mai vazut veci: o singura data l-am vazut pa primaru PSD in functie in viata – cand o coborat din Dusteru primariei amuz doi ani si o avut papuci faini de piele maro de la Benvenutti. In rest, am vazut numa rezultatele mandatului: tri feluri de asfalt pa strada a tria plus ciment si piatra cubica, gropi de-ti rupi tata masina ca sa meri la autogara, o parlita de parcare la ADP, lacu cela care pute de-ti muta nasu in parc, lipsa locurilor de joaca pentru copii, nema gradinite, p*** adunare selectiva a gunoaielor ca la rampa de goz le tapa tata laolalta si vai, mai bine ma opresc. El zice ca iubeste Gherla. Amu serios?! Io vad numa ca iubeste sa-si vada noua freza cu barba-cioc in fata la biserica renovata de unguri.

Si altii de care n-o auzit nime: Baraian si Alexandra

Baraian si Alexandra

Pavel Moldovan are privire mierosa ma, da’ nu el candideaza la primarie #lagherla din partea PMP, ca Tiberiu Baraian. De el stiu numa ca la un moment dat o fo in PNL se pote sa gresesc… Citesc pa infogherla ca o fost general in armata romana si ca prioritatea lui in pandemie ii sa tomneasca parcu mare. In general isi doreste sa faca #lagherla un burg german. Fara nazi, sper… In rest, nu se stie ce programe are PMP, da’ no, le astept.

La categoria nascut talent si amintit speranta, in acelasi fotoliu de primar se viseaza si Alexandra. Cum care Alexandra? Marginean Flavia Alexandra care ii student masterand. Si cu care as vrea sa vorbesc, ca nicari pa strada nu am gasit nimnic despre programu’ ei. Personal mi se pare o candidatura interesanta, Ale, numa’ daca nu te sti nime cu poza pa ceva afis, ceva iesit la piat, ii ca si cum nu existi.

nicari nu-i ca #lagherla, va zic

Lumea nu isi asuma lucrurile ceste si le punie sub pres, asa ca evident ca asta ii un pamflet, ca Domne feri de ceva proces ca amu’ tate egourile sa lupta. #lagherla

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *