No ma, sa ne-ajute Dumnezo cu astia! Politia locala #lagherla ii un fel de struto-camila care s-ascunde mai mult pa sub pamant si umbla dupa avioane in loc sa slujasca cetateanu’. Unii zic ca-i un pisc*. Io zic ca-s de acord. Practic, veci cand exista o reala problema in oras aiestia is ocupati cu alceva. Da serios, ma? Pa banii mei? Sa va zac niste exemple graitore:

Sanctiuni pantru sesizari

#lagherla is niste tineri cool care incearca sa sa bucure de skate parc. Stii skate parc – ii acolo langa strand, unde pa vremuri o fost aeromodele si carturi – no si in loc sa faca trick-uri in liniste si sa sa perfectioneze la nustiucum ii zice exact scz, copiii aiestia trebe in fiecare zi sa adune gozale altora care practic le distrug parcu. Ca sa sa pota da cu bitele in siguranta. Cand suna la Politia Locala Gherla ca skate parcu ii vandalizat continuu, ca sunt gunoaie si banci tapate, surpriza, is amenintati ca o sa fie sanctionati. Sa nu cumva sa deranjeze Politia Locala #lagherla!!


“Ati putea pune si o postare cu skateparcul. Poate dupa nu mai vin oamenii sa faca mizerie. (…) Ii plin de mizerie si politia nu face nimic. Mi s-o spus ca dacă mai sun o sa fiu sancționat, ca cica ii loc public. Naspa ca o rupt regulamentul jos. Am sunat la politia locala. Regulamentul a fost facut de producator de cand s-a deschis skate-ul din cate știu și a fost rupt jos a doua zi, singurelele reguli pe care le stiu is: nu ocupati skateparkul inutil, skateparkul e dedicat sportului extrem si pastrati curatenia.”

15, Robert

Io atata am vazut din politia locala – Dusteru ala ce sta veci langa farmacie in centru, PE O STRADA PIETONALA, la 50 de m de sediu lor, vesnic cu doi bindeuati inlontru. Orcum, au gura mare, isi saluta cunoscutii si NU POARTA MASCA NICIODATA. Da’ nu-i bai, dragi gherleni, am citit ca o sa mai platim cu cativa bindeuati in plus.

M-am tat gandit cum s-o dau, ca vai, politie ca nush ce, d-apai sincer nu ma intereseaza. Ei is in slujba cetateanului. Pana amu n-o facut nimnic, da nu-i bai – asta ii tema pentru viitoru primar!

Si amenzi pa alese

La predocumentare – ca ase lucram noi #lagherla – profesionist – am aflat si alt exemplu – cum lucra de fapt, politia locala in plina pandemie: da amenzi pa alese, draga!


Pe mine m-o oprit in Martie – plina pandemie sa ma-ntrebe unde ma duc, dupa ce ca m-o vazut cu plasale ca astept sa intru la Natanael. Pe ala ce o stranutat in fata me fara masca s-o facut ca nu l-o vazut. Pa minie da, ca aveam jaca de piele din Italia, sa-i frec. O crezut ca n-am declaratie si ca prind ceva amenzi.

35, Ana

Acuma, daca domnii aiestia nu vor sa fie deranjati, io zic sa nu-i deranjam deloc. Niciodata. Nici pe whatsapp, nici pe mesaje, nici pe telefon la numaru 0786.105.320 intre orele 6-22. Ok?

Informatiile despre politia locala in orasu asta is inchise ca in pestera lui Aladdin, ma, jur. N-am putut afla nimic de organigrama, de programu lor, de pe site, ceva ma – CA NU AU SITE, ma. In schimb am gasit numa articole evlaviose pa infogherla prezentate de Ioan Georgiu – sefu lor. Da aia ma gandesc ca stiti deja. Si un parlit de raport de activitate din 2017, in care o dat 4 – PATRU – amenzi, care o costat o pareche de Air Jordan 3, pantru incalcarea normelor de convietuire sociala.

#lagherla politia locala vrea sa sanctioneze sesizarile si da amenzi pe alese

va zic, nicari nu-i ca #lagherla


Daca va-ntrebati ce-i pisc. Nu ma refer la muntie. Ca la piscoshag.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *