Bna ziua, ciao la tata lumia! Azi va zic o treaba de stadion. Care vre sa marga sa faca sport pa stadion sa sufoca ca si caii la Buza in nomol dupa o tura de pista. Da nu-i bai, primaria Gherla sa face ca nu vede, nu contiaza, n-are proiecte pantru stadion si sport. Intre timp, primaru barba-cioc sa lauda ca o taiat pamblica la o buda, iar noi visam la un stadion ca la Iclod.


stadion #lagherla vs. Iclod Arena

Stadionu #lagherla ii vai s-amar de capu lui: tribunele pica, portile is deteriorate, gazonu ii plin cu troscotal si pista ii buna pantru facut tratamente de sale cu nomol. Da credet ca pa careva interesiaza? Ahahahaha. Nu.

Am cotat sa vad ce proiecte exista pantru sport si mai ales pantru reabilitarea stadionului intr-un oras de peste 25000 de locuitori. 0! 0 taiet in 4!


stadion @lagherla versus Iclod Arena

Stadionu, care odata o vazut cum o intrat Cilu in divizia C, amu ii bun numa de zilele Gherlii, cand n-avem ce strazi imputi si atunci ne mutam kakaoa si piscu acolo de pa floster. Mai si stam pa iarba sa ne cante fanfara, mai bagam un mic la mat sa creasca bindeu si sa ne zica primaru ce fain ii cu prietenii din Yzeure, Aba si Dumnezo mai stie care.


stadion #lagherla vs. Iclod Arena

Azi numa bulendrele primariei is acolo de anu trecut: pa stadion o ramas numa casutale de vandut laibare si pixuri si vata pa bat hapt langa pista langa goz. La fotbal noi jucam maxim pa Iclod Arena. Si pista…


stadion #lagherla vs. Iclod Arena

Si pista, saraca, ii mai veche decat tati de folosim azi internetu aiesta – o vazut tata populatia din Gherla cum asuda la educatie fizica la bac, intre un redbull si o apa de la robinet. Azi ii folosita numa de catre destoinici gherleni la care probabil le place offroadu: ii tata plina cu PIETRE.

Da nu-i bai. Intre timp, primaru barba-cioc sa lauda ca o taiet pamblica la o buda. Felicitari, ma, dati-va-n sloboz!

nicari nu-i ca #lagherla, va zic


Din pacate si asta ii o realitate pantru oamenii de #lagherla

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *