No serustoc la tata lumia! Am intales ca tare v-o placut ca v-am prezentat candidatii care sa viseaza primar #lagherla. Senk iu very much! Si mnie mi-o placut sa-l scriu :).

Azi va mai viu cu ceva din seria #primarlagherla: m-o interesat ce averi au astia de vor sa conduca orasu. Si apai ce sa vez? Candidatii fie o uitat de declaratiile de avere fie le-o depus in Cretacic da vor sa conduca #lagherla in 20-20. No, orcum, niem sa le vidiem pa alea die egzista!

Din 6 candidati la fotelu de #primarlagherla, numa 4 si-o depus declaratiile die avere. Da si alea is vechi si parlite, neactualizate. Supriza ca nici una nu ii din 2020!! Dintre tate alia egzistente pa interniet, numa una ii din 2019. Restu creca s-o piert pa undieva. Ma scuzat daca nu folosasc Gugal binie ca le-am cotat, ase ca le astiept daca mni le trimitie careva. Ma enteresiaza alea pa 20-20. 🙂

Later edit 11/09: O aparut pasta noptie inca o declaratie de avere si la ANI da si pa blog. Si bani in conturi, Domne ajuta! 😂. La Szasz i-o aparut declaratia de avere pasta noptie pa site la ANI. Niem de-o videt mai jos. Restu is tat ase cum am zis.

Ioan Neselean – cam niumuruga declaratie

Ioan Neselean ii actualu primar in fonctie, die la PSD. M-am uitat in declaratiile lui de avere de-a lungu timpului si ce sa vez, supriza: in conformitate cu cele mai noi acte depuse la ANI care is vechi amuz doi-tri ani, n-are nici casa, nici mosina si o ptierdut din declaratii afara si salaru’ la nievasta si la coptilu de-o lucrat la Electrica. Da ce are iel?? Un credit de pasta 100 de mnii de lei – cetiti numa declaratiile de avere, la un salar anual de cap de familie de aprox 77000 de lei.

Apai sincer am auzit ca unii uamini comentiaza rautacios si zice ca daca n-o fo in stare sa-si faca nici macar un beci pantru familie, ce il face sa criada ca a pute face ceva pantru oras in inc-on mandat, da nu ma interesiaza gura lumii?? Pote o uitat sa triaca realizarile si sa trimata declaratia pa 20-20 ca acolo ii complect tat.

Orcum ca sa sa stie cu titlu jeneral, pa site la primaria de #lagherla exista numa declaratiile de avere ale alora die care n-o auzat nime!

Ionel Dragan – pauza la declaratii

Apai io nu mai intaleg mnica. Nenea Dragan ce ii director la CA Somes Gherla si amu candidiaza la primarie die la PNL nu are declaratii de avere actualizate postatie pa nicari.

La CA Somes Domne feri sa gasasti cieva, si la site la ANI ii pauza. Am gasit numa o parlita de declaratie din – attenshion – 2016!! Hauleo. No api orcum, atuncia. In dansa figuriaza cu doua apartamente in Gherla, unu cumparat in 1992 si alalant in 2010 de 58 respectiv 121 mp, un Audi A4 cumparat in 2006 si o datorie de 26.000 care o trebuit achitata in 2018. In 2016 o avut un venit de 50.000 de lei laolalta cu sotia si coptilu. Habar n-am cum sta in 20-20…

Kasza are o garsoniera si doua masini de amuz 20 de ai

Independientu Kasza Tamas o scris in declaratia de avere din 2019 – cea mai recenta depusa dintre tati candidatii – Domne ajuta ce m-an bucurat!! – ca are o garsoniera de 22 de metri patrati la Cluj cumparata in 2008 si doua masini – un Opel Zafira si un Fod Focus cumparatie – tineti-va binie – amuz 20 de ai, fereasca sfantu Isten -sper ca inca fonctioniaza?? In rest in 2019 o avut un vinit total el cu nievasta si coptiii din salarii si altie activitat – de 76.000 die lei. Din fericire pantru dansu nu are datorii in 2019. Nush cum ii in 20-20.

Baraian – declaratie de avere din Cretacic

Amu pa sincer, daca ii sa dau un premiu, ma jur ca la Baraian die la PMP Pro Romania scz i l-as da ma – neste floricele die popcorn pantru declaratia din 2011! 20-11!!! 🙂 Nush daca mai are rost sa va zic ce bani si masini o avut atunci, da ni-ta-le: in conformitatie cu propria declaratie de avere de amuz aprope 10 ani :))), Baraian o avut un teren de 1000 metri patrati la Gherla, cumparat in 2007, on apartament de 28 de metri patrati tat in Gherla, achizitionat in anu 1997 si on Mitsubishi din 2001. Tat atunci o avut un credit de 80.000 de lei din 2008. In total el singur o avut amuz 9 ani, un vinit anual de 75859 die lei. Fain, no, da pa minie ma manca sa stiu amu in 20-20 cu ce sa lauda…

Szasz si Ale is pa pauza totala

Cum am zis mai sus: din 6 candidati la fotelu de #primarlagherla, numa 4 si-o depus declaratiile die avere. Sa ma scuzat, da io nu le-am gasit pa nicari pa alea ale lu Carol Szasz – USR si a lu independienta Alexandra Flavia Marginean.

Ma scuzat daca nu folosasc Gugal binie ca le-am cotat acolo – daca egzista, ca bulinile de ciocolata – io le astiept cu interes. Daca voi le gasit, sa-mi trimitet si sa le vidiem. Cum am reiterat: ma enteresiaza averile pa 20-20. 🙂

Va zic, nicari nu-i ca #lagherla.

Si amu ompitcutz die scola: Pa leje, la articolu 1 ii scris ca toti candidatii la fonctia die primar TREBE sa isi depuie declaratiile de avere.

Potrivit articolului 29 din Legea 176/2010, nedepunerea declaratiilor de avere se sanctioneaza de la 50 la 2000 de lei.

Later edit 11/09: pa site la ANI, de undie am luat tate declaratiile die avere, o aparut azi-noptie declaratia lui Szasz.

Cei din urma or fi cei dintai. Cum am zis mai sus, i-o aparut azi-noptie declaratia pa 20-20, FELICITARI! – in care scrie ca Szasz are un teren intravilan in Gherla de 576 metri patrati pa care l-o cumparat in 2007, are o casa tat in Gherla, de 210 metri patrati ce o contruit-o in 2014 si mai are doua apartamente in oras, mostenite in 2004 respectiv in 2019. Conduce o Toyota cumparata in 2016 si ii primu care are bani declarati in conturi! Haleluia! Deci, in total, are in conturi 132.000 de lei. Are datorii de 9000 de euro si 9500 die lei. Veniturile familiei insumeaza 188730 de lei.

Az diminiata declaratia lu Ale inca n-o aparut. Da pote apare si aia.

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *