No sers again la tata lumiea!! Ce facet??? Am intales ca aprox tati candidatii la fotelu de primar #lagherla is supy ca am scris de averi, o tat trimas esplicatii, chestii si o zis sa ne vidiem die trebi si sa nu nie mai ocupam de chestii de c****. Da csf ncsf de aia is aci pa sistem, senk iu la tata lumiea pantru share-uri si like-uri!! Pantru fani az chiar am o chestie de c***t! La propriu! 🙂

TOTO-buda

#lagherla avem o buda cu autocuratare de 10.000 de lei cu o functie maxim die inovativa

Potrivit bujetului pa anul 20-20 #lagherla s-o platit o buda cu autocuratare in valoare de 10 mii de lei. Adica ompticut pasta 2 mnii die ieuro. Amu ma-ntreb: oare cui si la ce ii folosestie buda cu autocuratare, da mai ales UNDE II? Ce c*ur pretios spala? Are si jet de apa calduta? Da aer? Are si aer conditionat? Sau veioza in latrina? Sau cum mama ciceului am ajuns sa dam atata banet pa o buda #lagherla???

M-am uitat sa vad unde hoher sa pot cumpara ase buzi scumpe cu schepsis si ni ce am gasit. Adica bine ca ii la reducere da ni: buda automata de la TOTO – al mai die luxusag producator de buzi din Japonia!

Printre caracteristici gasim: presiune reglabilă a apei, temperatura die spalare in fata si-n dos reglabila, dezodorizarea aerului datorita unui ventilator incorporat care si filtreaza mirosurile de cacuta, spalare frontala si anala, scaun incalzit cu 3 niveluri de reglare a temperaturii, senzor de scaun, capac cu inchidere automata SI USCATOR.

No hat, daca voi at vazut buda asta pa undieva in Gherla sa-m ziceti si mnie. Daca nu, o sa cred ca ii ase scumpa numa pantru ca are o fonctie in plus, extrem die inovativa la care japonezii de la TOTO nu s-o gandit: II INVIZIBILA.

Va zic, nicari nu-i ca #lagherla

Categories:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *